Inspektim punimesh ne Rrugen “Harku i Triumfit”, Valias i Ri, Lagjia Administrative Nr. 1.

 • Inspektim/kontroll
 • 21/02/2023
 • 16:00
 • Lagjia Administrative Nr. 1, Bashkia Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 1
 • Lindita Nikolla | Rakip Suli
 • Kryetarja e Kuvendit te Shqiperise | Kryetari i Bashkise Kamez
 • Kryetarja e Kuvendit te Shqiperise; Kryetari i Bashkise Kamez; Administratori i Lagjes Nr. 1.
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem