Inspektim, pastrimi dhe hapja e kanaleve kulluese ne fshatin Rrakull, Synej

 • Inspektim/kontroll
 • 23/02/2023
 • 11:30
 • Rrakull / Synej
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Synej
 • Nuk ka foles
 • Nuk ka foles
 • Redjan Krali, Kryetar i Bashkise/ Shpend Barameta, Drejtor Kabineti/ Fabjan Harizi, Administrator Nj.A Synej
 • Jo
 • Po
 • Erjon Lalaj Sekretar i Pergjithshem
 • Erjon Lalaj Sekretar i Pergjithshem