Më datë 8 shkurt 2023, në ambientet e Bankës së Shqipërisë, u organizua Konferenca e Katërt e Muzeut të Bankës së Shqipërisë, me temë: “Mesjeta, pararendëse e një sistemi monetar të mirorganizuar”.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/02/2023
 • 10:00
 • Banka e Shqipërisë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 9
 • Gent Sejko | Elva Margariti | Skënder Gjinushi
 • Guvernatori i Bankës së Shqipërisë | Ministrja e Kulturës | Kryetari i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë
 • Përfaqësues nga institucionet më të rëndësishme kërkimore si Akademia e Shkencave të Shqipërisë, Institutet e Arkeologjisë dhe Historisë, profesorë të Universitetit të Tiranës si dhe punonjës muzeumesh, ekspertë, kërkues në fushën e muzeologjisë dhe edukimit të cilët do të prezantojnë dhe diskutojnë gjetjet e studimeve apo përvojat e tyre në këtë fushë.
 • Po
 • Po
 • Najada Samarxhiu, Kryespecialiste, BANKA E SHQIPËRISË, Kabineti i Guvernatorit, Sektori i Komunikimit, Zyra e Shtypit
 • Najada Samarxhiu, Kryespecialiste, BANKA E SHQIPËRISË, Kabineti i Guvernatorit, Sektori i Komunikimit, Zyra e Shtypit