Rrjeti Shqiptar i Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Bashkinë e Kavajës kanë ngritur në ambjentet e Shkolles se Mesme “Aleksandër Moisiu”. një qendër kushtuar punimeve të artizanatit tradicional, mjeshtërisë, kreativitetit dhe pasionit të artizaneve në prodhimin e produkteve të punuara me dorë.

 • Inagurim
 • 21/02/2023
 • 11:00
 • Gjimnazi Aleksander Moisiu
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Redjan Krali , Valbona Mustafa, Michele Ribotta,Evelina Azizaj,Suzana Istrefi.
 • Z. Redjan Krali -Kryetar Bashkise. Znj. Valbona Mustafa nen/kryetare Bashkise, Z. Michele Ribotta Perfaqesues Un Women Shqiperi, Znj.Evelina Azizaj Drejtoresha Organizates Anrd, Znj Suzana Istrefi Perfaqesuese e Artizaneve Kavaje
 • Z. Redjan Krali -Kryetar Bashkise. Znj. Valbona Mustafa nen/kryetare Bashkise, Z. Michele Ribotta Perfaqesues Un Women Shqiperi, Znj.Evelina Azizaj Drejtoresha Organizates Anrd, Znj Suzana Istrefi Perfaqesuese e Artizaneve Kavaje
 • Po
 • Po
 • Erjon Lalaj Sekretari i Pergjithshem
 • Erjon Lalaj Sekretari i Përgjithshem