Hapja e fushatës së rekrutimit në Kombinat, Tiranë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 20/02/2023
 • 10:00
 • Në Kombinat
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 6
 • Niko Peleshi
 • Ministër i Mbrojtjes
 • Ministri i Mbrojtjes z.Niko Peleshi, Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA Gjeneralbrigade Arben Kingji, Komandant i Qendrës së Personel Rekrutimit Kolonel Altin Gjeta, personel nga Ministria e Mbrojtjes dhe Shtabi i Përgjithshëm i FARSH.
 • Jo
 • Po
 • Gelardina Prodani, Sekretari i Përgjithshëm, Ministria e Mbrojtjes
 • Gelardina Prodani, Sekretari i Përgjithshëm, Ministria e Mbrojtjes