Mbledhja e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë, ku Autoriteti Kombëtar i Ushqimit u përfaqësua nga Drejtoresha e Përgjithshme Znj. Jeta Deda.

 • Tryezë diskutimi
 • 09/02/2023
 • 15:00
 • Ministria e Financave Ekonomisë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Delina Ibrahimaj | Jeta Deda
 • Ministër i Financave dhe Ekonomisë | Drejtoresha e Përgjithshme e AKU-së
 • Anëtarë dhe përfaqësues të biznesit
 • Jo
 • Jo
 • Jona Halili
 • Jeta Deda