Ndeshje basketbolli ndermjet Gjimnazeve “Elez Isuf Ndreu” dhe “Sulejmani Elezi”

 • Tjetër
 • 20/02/2023
 • 11:00
 • Palestra e Gjimnazit “Ibrahim Rugova”, Bulevardi “Nene Tereza”, Lagjia Afministrative Nr. 2, Bashkia Kamez.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 2
 • Rakip Suli | Albana Imeraj
 • Kryetar i Bashkise Kamez | Drejtoreshe e ZVA-Kamez
 • Kryetari i Bashkise Kamez, Frejtoresha e ZVA Kamez, Skuadrat e Basketbollit.
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem