Pjesemarres ne sesionin e informimit te organizuar nga Ministria e Kultures ne Shkoder

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 17/02/2023
 • 15:00
 • Muzeu i Fotografise Marubi Shkoder
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Edona Bilali | Elva Margariti
 • Minister i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes | Minister i Kultures
 • Qytetar dhe media
 • Po
 • Jo
 • Ema Vakeflliu
 • Manushaqe Gojka