Zv.Kryeministrja njekohesisht Ministre e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku do te inspektoje punimet qe po kryhen per rikonstruksionin e rruges Maliq – Lozhan

 • Inspektim/kontroll
 • 18/02/2023
 • 12:00
 • Maliq
 • Shqipëri
 • Maliq
 • Maliq
 • Maliq
 • Belinda Balluku | Evis Berberi | Gezim Topçiu
 • Zv.Kryeministre | Drejtor i ARRSH | Kryetar i Bashkise Maliq
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku, Drejtori i ARRSH, Evis Berberi, Kryetari i Bashkise Maliq, Gezim Topçiu
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, keshilltar per median dhe komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse ne MIE