Zv.Kryeministrja njekohesisht Ministre e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku do te inspektoje punimet per ndertimin e rruges Korçe – Erseke

 • Inspektim/kontroll
 • 18/02/2023
 • 11:00
 • Erseke
 • Shqipëri
 • Erseke
 • Erseke
 • Erseke
 • Belinda Balluku | Evis Berberi | Erion Isai
 • Zv.Kryeministre | Drejtori i ARRSH | Kryetar i Bashkise Kolonje
 • Zv.Kryeministrja, Belinda Balluku, Drejtori i ARRSH Evis Berberi, Kryetar i Bashkise Kolonje Erion Isai
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, keshilltar per median dhe komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse ne MIE