Fondi Shqiptar i Zhvillimit nis punimet per rindertimin e shkolles 9-vjeçare “HILLARY CLINTON”, Kamëz e demtuar nga termeti i vitit 2019.

 • Inspektim/kontroll
 • 17/02/2023
 • 09:00
 • Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • kamez
 • Belinda Balluku | Evis Kushi | Peter Zingraf | Rakip Suli
 • Zv.kryeminister | Minister i Arsimit dhe Sportit | Ambasadori i Gjermanise ne Shqiperi | Kryetari i Bashkise Kamez
 • Belinda Balluku, Zëvendëskryeministre dhe Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë; Evis Kushi, Ministër i Arsimit dhe Sportit; Ambasadori Gjerman, Peter Zingraf; Kryetari i Bashkisë Kamëz, Rakip Suli; Përfaqësues të nivelit drejtues nga KfW, nga FSHZH, përfaqësues të kontraktorëve, etj.
 • Po
 • Jo
 • Florion Serjani, keshilltar per Median dhe Komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse ne MIE