Takim dhe diskutim me veteranet e qytetit

 • Tjetër
 • Takim me veteranet
 • 17/02/2023
 • 10:00
 • Biblioteka e Qytetit
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetari Bashkise
 • Veterane, drejtuesi politik i qarkut, deputet
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Gledian Llatja