Bashkebisedim me edukatore dhe prinder mbi kopshtin

 • Tjetër
 • Bashkebisedim
 • 16/02/2023
 • 10;30
 • Kopshti Drenovic
 • Shqipëri
 • Berat
 • Dimal
 • Kutalli
 • Juliana Memaj
 • Kryetar
 • Kryetar ,administrator,pergjegjes e e arsimit dhevkultures
 • Jo
 • Po
 • Rajmonda Shuka
 • Rajmonda Shuka