Inspektim punimesh Rruga “Harku i Triumfit”, Lagjia Administrative Nr. 1, Bashkia Kamez.

 • Inspektim/kontroll
 • 15/02/2023
 • 16:00
 • Lagjia Administrative Nr. 1, Bashkia Kamez.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 1
 • Rakip Suli | Petrit Marku
 • Kryetar i Bashkise | Administrator i Lagjes Administrative Nr. 1
 • Kryetar i Bashkise Kamez; Administrator i Lagjes Administrative Nr. 1; Inxhiniere.
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi (Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit)
 • Elvis Gjika (Drejtor i Pergjithshgem)