Ne Gjimnazin “Ibrahim Rugova”, Qendra kombetare e librit dhe leximit hap fushaten kombetare te leximit.

 • Tryezë diskutimi
 • 15/02/2023
 • 12:00
 • Gjimnazi "Ibrahim Rugova", Bulevardi "Nene Tereza", Lagjia Administrative Nr. 2, Bashkia Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 2
 • Rebeka Sulejmani | Alda Bardhyli | Mimoza Ahmeti | Albana Imeraj | Liridon Mulaj
 • Zv. Kryetare e Bashkise Kamez | Drejtoreshe e QKLL | Artiste, Shkrimtare | Drejtoreshe e ZVA Kamez | Pergjegjes i Bibliotekes Kamez, Shkrimtar
 • Zv. Kryetare e Bashkise Kamez; Drejtoreshe e QKLL; Mimoza Ahmeti; Drejtoreshe e ZVA Kamez; Pergjegjes i Bibliotekes Kamez.
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi (Dretoreshe e Medias dhe Informacionit)
 • Elvis Gjika (Drejtor i Pergjithshem)