Dhenie titulli “Qytetar Nderi ” per kontibutin e dhene ne qytetin e Delvines miratuar me vendim te Keshillit Bashkiak

 • Tjetër
 • Dhenie titulli
 • 15/02/2023
 • 11:00
 • Lokali ne qendren e qytetit Delvine
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Delvine
 • Bashkia Delvine
 • Ermir Hoxha
 • Gazetar
 • Keshilltaret e Keshillit Bashkiak ,Drejtuesit e institucioneve ,Drejtues dhe Pergjegjesa te drejtorive dhe sektoreve te Bashkise Delvine ,miq dhe te aferm te Znj. Pranvera Çeço
 • Po
 • Jo
 • Elisaveta Cama
 • Elisaveta Cama