Vizite ne Qendren Shendetesore Nr.6, per Vaksinimin kunder HPV

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 14/02/2023
 • 10;00
 • Qendra Shendetesore Nr. 6
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Perfaqesues te OSHKS, Staf mjekesor dhe administrativ
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem