Aktivitet me te rinjte e shkollave me sesione informuese mbi BE-ne

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 17/02/2023
 • 13:00
 • Lagjja "E Re", Godina TregArt, Patos
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • Patos
 • Elda Goxhaj
 • Drejtoreshe e Drejtorise se Integrimit Europian
 • Specialistet e Drejtorise se Integrimit Europian dhe 20 të rinj nga shkolla t e qytetit
 • Jo
 • Jo
 • Elda Goxhaj, Drejtore e Drejtorisë së Integrimit Europian
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm