Takimi me ftese te UNICEF ka ne fokus diskutimin mbi risitë në garancitë proceduriale qe sjell KDPM dhe ligji “Per te drejtat dhe mbrojtjen e femijes” per te miturin autor, deshmitar dhe viktime gjate nje procesi penal.

 • Tjetër
 • Seminar 2 ditor i organizuar nga UNICEF, me pjesemarrjen e perfaqesuesve te policise, OPGJ-se dhe perfaqesuesve te QPKMR-se.
 • 14/02/2023
 • 09:00
 • Hotel "Mediterrane", Rruga Skenderbeu
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Sarande
 • Sarande
 • Znj; Klaudia Hasanllari
 • Drejtor i institucionit
 • Znj. Klaudia Hasanllari; Znj. Ira Muco; perfaqesues te DVP Sarande; OPGJ prene Prokurorise se Rreth. Gjyq. Sarande
 • Jo
 • Jo
 • Bora Krasniqi, specialiste
 • Kloudia Hasanllari, Drejtori i Institucionit