Zbatim i Programit te mbeshtetjes me sigurime shoqerrore dhe shendetesore per nenat me shume femije

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 18/02/2023
 • 11:00
 • Korce
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Korce
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetar i Bashkise, Deputete, Perfitues te Programet
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem