Takimet rajonale të organizuara në kuadër të procesit të vetëvlerësimit dhe nisjes së procesit të akreditimit 2023

 • Tryezë diskutimi
 • 06/03/2023
 • 09:00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Etleva Kaculi
 • Pergjegjese sektori i Akreditimit
 • Flutura Vaqarri, Anila Nanaj, Hedije Gjoni, Indrit Gorce, Eris Martini
 • Jo
 • Jo
 • Etleva Kaculi, Pergjegjese sektori per akreditim
 • Ejvis Gishti, Drejtor i Pergjithshem