Inspektim ne Spitalin e ri te Semundjeve te Brendshme QSUT per instalimin e apraturave te reja

 • Inspektim/kontroll
 • 13/02/2023
 • 10;00
 • Qendra Spitalore Universitare "Nene Tereza"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Staf mjekesor dhe administrativ
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem