Inspektim ne ambientet spitalore dhe ne Njesine Radiologjike ne Spitalin Rajonal te Korces

 • Inspektim/kontroll
 • 17/02/2023
 • 11:00
 • Spitali Rajonal Korce
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Korce
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetar i Bashkise, Deputete, Personel Mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem