Inspektim ne Qendren Shendetesore Korce

 • Inspektim/kontroll
 • 17/02/2023
 • 12:00
 • QSH Korce
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Korce
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetar i Bashkise, Deputete, Personel Mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem