Ceremonia e dhenies se titullit “Mirenjohja e Qarkut Elbasan” organizuar nga Keshilli i Qarkut dhe Gjyshata Bektashiane

 • Tjetër
 • Dhënie e titullit qytetar nderi
 • 16/02/2023
 • 11:00
 • Teqe e Madhe, Lagja "5 Maji"
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Bukurosh Stafa
 • Kryetar i Keshilit te Qarkut
 • Kryatar i Bashkise Elbasan z. Gledian Llatja, perfaqesues te Gjyshates Bektashiane
 • Po
 • Jo
 • Arjola Memetaj
 • Gledian LLatja