Inspektim i fillimit te punimeve ne Shkollen “Hillary Clinton”, Kamez.

 • Inspektim/kontroll
 • 12/02/2023
 • 10:00
 • Bulevardi “Nene Tereza”, Lagjia Administrative Nr. 2, Bashkia Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 2
 • Peter Zingraf | Brit Horschke | Rakip Suli
 • Ambasadori gjerman ne Shqiperi | Drejtori i KFW per Shqiperine | Kryetar i Bashkise Kamez
 • Ambasadori gjerman ne Shqiperi; Drejtori i KFW per Shqiperine; Kryetari i Bashkise Kamez; Administratori i Lagjes Administrative.
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem