Prezantimi i Strategjise Kombetare per Zhvillim dhe Integrim Evropian 2022-2030 dhe diskutimi me perfaqesues te institucioneve shteterore, te ambasadave dhe donatoreve

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 10/02/2023
 • 09:00
 • Agroturizem "Kazerma e Cerenit"
 • Shqipëri
 • TIRANE
 • TIRANE
 • SURREL
 • Kryeministri, SHTZ Edi Rama
 • Kryeminister i Republikes se Shqiperise
 • Kryeministri, perfaqesues te kabinetit qeveritar, institucioneve shteterore, ambasadave, partnereve dhe donatoreve te huaj
 • Jo
 • Jo
 • Ilir Beqaj
 • Ilir Beqaj