Mbjellje pemesh ne Parkun e Liqenit te Paskuqanit.

 • Tjetër
 • 11/02/2023
 • 10:00
 • Parku i Liqenit te Paskuqanit, Njesia Administrative Paskuqan
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Njesia Administrative Paskuqan
 • Aldrin Dalipi | Afrim Qendro | Rakip Suli
 • Kryetar i Keshillit te Qarkut | Prefekti i Qarkut Tirane | Kryetar i Bashkise Kamez
 • Aldrin Dalipi - Kryetar i Keshillit te Qarkut; Afrim Qendro - Prefekti i Qarkut Tirane; Rakip Suli - Kryetar i Bashkise Kamez; Administratori i Njesise Administrative Paskuqan.
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem