Takim me nxenesit dhe mesuesit

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/02/2023
 • 10:00
 • Shkolla e Bashkuar Perondi
 • Shqipëri
 • berat
 • kucove
 • perondi
 • Evis Kushi
 • Minister
 • Drejtues te Bashkise te rinj mesues
 • Jo
 • Po
 • Jonida Daja
 • Marsida Fani