Prezantim i programit te dentisrise ne shkolla dhe unite dentare te levizshme

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/02/2023
 • 10;00
 • Klinika Universitare Somatologjike
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Perfaqesues te Ambasades Zvicerane, Dekani i fakultetit, Drejtori i KSU
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem