Inspektim i pajisjeve imazherike ne Pediatrine e QSUT

 • Inspektim/kontroll
 • 09/02/2023
 • 11:00
 • Pediatria QSUT
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Deputete, Drejtues te QSUT
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem