Aktivitet përkujtimor për ngjarjen historike të LANÇ-it në 10shkurt 1942 në lagjen Ofiçinë të njohur si “Aksioni Patosit”

 • Tjetër
 • Përkujtim i datave historike
 • 10/02/2023
 • 10:00
 • Lapidari në Ofiçinë, lagjja “Mustafa Matohiti” Patos
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • Patos
 • Rajmonda Balilaj | Harun Nazëraj
 • Kryetare e Bashkisë | Kryetari I Komitetit të Veteranëve Patos
 • Rajmonda Balilaj, Antoneta Dhima, Harun Nazeraj, Novruz Toska, Veteranë dhe pasardhës veteranësh dhe familjarë të dëshmorëve.
 • Jo
 • Po
 • Lindita Qalliaj, Drejtore e Drejtorisë së Arsimit, Kulturës, Sportit
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm