Ministri i shtetit per mbrojtejn e sipermarrjes ne kuader te fushes se vete te veprimtarise do te marre pjese ne aktivitetin e e organizuar nga Shkolla Gjergjji Canco per inaugurimin e Akademise se Inovacionit te ndertuar me Fondin e perfituar si Grant nga MiSHMS.

 • Inagurim
 • 08/02/2023
 • 15:00
 • Shkolla "Gjergji Canco"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Edona Bilali | Delina Ibrahimaj | Klevis Hysa
 • Minister Shteti per Mbrojtjen e Sipermarrjes | Ministre e Financave dhe Ekonomise | Drejtor i AKPA
 • Nxenesit e shkolles dhe sipermarres.
 • Jo
 • Jo
 • Ema Vakeflliu
 • Manushaqe Gojka