Ministri shtetit per mbrojtjen e sipermarrjes si dhe Ministri i shtetit per Rinine dhe Femijet do te organizojne nje aktivitet informues per programin e kodimit tek studentet , pedagoget e degeve te informatikes te Universitetit Luigj Gurakuqi ne Shkoder

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 09/02/2023
 • 11:00
 • Universiteti Luigj Gurakuqi Shkoder
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Edona Bilali | Bora Muzhaqi | Benet Beci | Hatixhe Bilibashi
 • Minister Shteti per Mbrojtjen e Sipermarrjes | Mnister Shteti per Rinine dhe Femijet | Deputet i qarkut Shkoder | CEO Albanian ICT Academy
 • Klevis Hysa- Drejtor i Pergjithshem i AKPA ; Franz Gjeluci , Adriola Hristic- Perfaqesuese e Berzh, studente dhe pedagoge te Universitetit te Shkodres
 • Po
 • Jo
 • Ema Vakeflliu
 • Manushaqe Gojka