Cdo të premte, ora 18.00 Kadastra Shqiptare do të ketë një komunikim live me publikun për çështjet që kanë lidhje me kadastrën dhe procesin e legalizimit.
Komunikimi nëpërmjet pyetje – përgjigjeve do tju ndihmoj në rrugën që duhet të ndjekin qytetaret për zgjidhjen e problemeve te tyre.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/02/2023
 • 18:00
 • Ne faqen e facebook "Kadastra Shqiptare" dhe kanalin e youtube ASHK
 • Shqipëri
 • online
 • online
 • online
 • Specialist te drejtoris vendore te Kadastres
 • Specialist te ASHK | Shefa te ASHK | Drejtor te ASHK
 • Diskutimi online do te shtrohet mes perfaqesuesve te ASHK dhe qytetaret te cilet kane derguar pyetjet e tyre.
 • Jo
 • Po
 • Ledia Lila - koornidator per media
 • Ledia Lila - koornidator per media