Aktivitet promovues me te rinjte per kodimin

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/02/2023
 • 16:00
 • Biblioteka e Qytetit
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Eëbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja | Bora Muzhaqi
 • Kryetar i Bashkise | Ministre e shtetit per te rinjte dhe femijet
 • Te rinj nga qyteti Elbasanit, përfaqësues të Qëndrave të formimit profesional
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Gledian Llatja