Pjesemarrje dhe vizite ne shkollen profesionale Gjergji Canco per te ndjekur nga afer ecurin e akademise se inovacionit

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/02/2023
 • 15:00
 • Shkolla Gjergji Canco
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirane
 • 6
 • Delina Ibrahimaj
 • Minister
 • Ministria e Shtetit per sipermarrje Edona Bilali, Nxenes te shkolles
 • Jo
 • Jo
 • Ina Buli, Keshilltar
 • Mimoza Dhembi, Sekretar i Pergjitheshem, i komanduar