Takim me kryepleqtë e fshatrave të zonës Gorë – Moglicë për kontrollin e territorit dhe rezultatet e luftës kundër trafikut të lëndëve narkotike

 • Tryezë diskutimi
 • 07/02/2023
 • 10:00
 • Zona Gorë - Moglicë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Nertil Jole
 • Prefekt i Qarkut Korçë
 • Drejtoria Vendore e Policisë Qarku Korçë
 • Jo
 • Jo
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm