Per nje ndryshim date te zhvillimit te eventit.
Vizite ne sallat e kirurgjise dhe polikliniken e Spitalit Rajonal Durres

 • Inspektim/kontroll
 • 03/02/2023
 • 10;30
 • Sptali Rajonal i Durresit
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • 4
 • Znj. Ogerta Manastirliu | Znj. Pamela Bardhaj
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale | Drejtor i Spitalit Rajonal Durres Durres
 • Kryetarja e Bashkise Durres, Deputete, Personal mjekesor.
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem