Mbjellje pemesh ne Parkun e Liqenit te Paskuqanit

 • Tjetër
 • 05/02/2023
 • 10:30
 • Parku i Liqenit te Paskuqanir, Paskuqan
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Njesia Administrative Paskuqan
 • Rakip Suli | Bashkim Demollari
 • Kryetar i Bashkise | Donator i pemeve
 • Sokol Daku, Armando Hithi
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem