Inspektim punimesh mbi rikonstruksionin e Gjimnazit “Gramoz Palushi”, Babrru Qender.

 • Inspektim/kontroll
 • 05/02/2023
 • 13:00
 • Babrru Qender, Njesia Administrative Paskuqan, Bashkia Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Njesia Administrative Paskuqan
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Administratori i Njesise Administrative Paskuqan
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem