Gjate seminarit do te diskutohen risite ne garancite proceduriale qe sjell KDPM dhe ligji “Per te drejtat dhe mbrojtjen e femijes” per te miturin autor, deshmitar dhe viktime gjate nje procesi penal.

 • Tjetër
 • Seminar i organizuar nga UNICEF, me pjesemarrjen e perfaqesuesve te policise, OPGJ-se dhe specialisteve te QPKMR-se.
 • 31/01/2023
 • 10:00
 • DVP Fier
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Fier
 • Z. Lorenc Panganika; Znj. Elona Hoxha; Emira Shkurt; Olsi Prifti
 • Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë Fier;
 • Z. Lorenc Panganika; Znj. Elona Hoxha; Emira Shkurti; Olsi Prifti
 • Jo
 • Jo
 • Bora Krasniqi, specialiste
 • Kloudia Hasanllari, Drejtori i Institucionit