Pilotim i risive në fushën e klimës përmes institucioneve publike. Prezantimi i ndërhyrjes pilot – instalimi i paneleve fotovoltaike dhe llambave me efiçence të lartë energjie ne Bashkinë Elbasan. Aktivitete krijuese dhe demostrative me studentët e klubit Rinor të Bashkisë Elbasan

 • Tjetër
 • Aktiviet Promovues
 • 10/02/2023
 • 10:00
 • Bashkia Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja | Merita Meksi
 • Kryetari i bashkise | Përfaqësuese e GIZ
 • Znj. Mirela Kumbaro Ministre e Turizmit dhe Mjedisit, Znj.Judith Hoffman drejtore e sektorit të bashkëpunimit për zhvillim, Ambasada Gjermane
 • Po
 • Jo
 • Arjola Memetaj
 • Gledian LLatja