Inspektim punimesh “Qendra Shendetesore”, Zall-Mner

 • Inspektim/kontroll
 • 05/01/2023
 • 17:00
 • Zall-Mner, Lagjia Administrative Nr. 2, Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 2
 • Aktiviteti nuk ka foles
 • Aktiviteti nuk ka foles
 • Inxhiniere te firmes gjate punimeve
 • Jo
 • Po
 • Eni Pellumbi (Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit)
 • Elvis Gjika (Drejtor i Pergjithshem)