Aktivitet me te rinjte e qytetit me prezencen e Ambasadorit Anglez dhe vizite ne zyren e Kryetarit te Bashkise

 • Tjetër
 • Aktivitet me te rinjte e qytetit me prezencen e Ambasadorit Anglez
 • 08/02/2023
 • 12:00
 • Hotel Imperial, Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetari i bashkise
 • Z. Alastair King-Smith Ambasadori i Britanik, Z. Kreshnik Ajazi kreu i prokurorise se Rrethit Gjyqesor Elbasan, Z.Ardian Çipa drejtor i policise vendore, z. Ermir Çela drejtor i ZVA Elbasan
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Gledian LLatja