Zv.Kryeministrja, njëkohësisht ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku dhe Drejtori i Sekretariati të Komunitetit të Energjisë, Artur Lorkowski do të mbajnë një deklaratë për media lidhur me marrjen e Presidencës së radhës të Komunitetit të Energjisë nga Shqipëria si dhe mbi raportin vjetor të këtij komuniteti për vendin tonë, që do të prezantohet në Komisionin Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese

 • Tjetër
 • Deklaratë për media
 • 04/01/2023
 • 13:00
 • Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Belinda Balluku | Artur Lorkowski
 • Zv.Kryeministre dhe Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë | Drejtori i Sekretariati të Komunitetit të Energjisë
 • Zv.Kryeministrja dhe Drejtori i Sekretariati të Komunitetit të Energjisë
 • Po
 • Jo
 • Florion Serjani, Keshilltar per median dhe komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Drejtorisë së Mirëadministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve