Inspektim ne Spitalin e Lezhes dhe prezantim i projektit te rikonstruksionit te spitalit

 • Inspektim/kontroll
 • 03/02/2023
 • 10;00
 • Spitali Rajonal Lezhe
 • Shqipëri
 • Lezhe
 • Lezhe
 • Lezhe
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetarja e Bashkise Durres, Deputete, Personal mjekesor.
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem