Tryeze diskutimi me Organizaten “New Vision” mbi Projektin “Speak up””

 • Tryezë diskutimi
 • 01/02/2023
 • 12:00
 • Bashkia Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Bashkia Kamez
 • Rakip Suli | Armando Bala
 • Kryetar i Bashkise | Drejtori ekzekutiv i "New Vision"
 • Perfaqesues te organizates; Koordinatorja e Projektit
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem