Bashkebisedim me Infermieret e rinj te punesuar nepermjet portalit “Infermiere per Shqiperine”

 • Tryezë diskutimi
 • 01/02/2023
 • 10;00
 • Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu | Znj. Mirela Cami
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale | Drejtor i OSHKSH
 • Infermiere, stafi i MSHMS
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem