Nenshkrimi i marrëveshjes për zhvillimin e projektit “Durrës Yacht & Marina” mes Qeverisë Shqiptare , Albanian Seaports Development Agency , Eagle Hills Real Estate Development dhe NSHMI Development (Garantori)

 • Tjetër
 • Nenshkrim marreveshje
 • 30/01/2023
 • 10:30
 • Pallati i Kongreseve, Tiranë
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Kryeministri Edi Rama | Zv.Kryeministrja, Belinda Balluku | Mohamed Alabar
 • Kryeminister | Zv.Kryeministre | Perfaqesues i kompanisë - Eagle Hills Real Estate Development
 • Kryeministri, Zv.Kryeministrja, Mohamed Alabar, Zv.Ministri i Financave, Administratori i Albanian Seaports Development Agency, Drejtori i Autoritetit Portual Durrës, zyrtarë të tjerë të MIE dhe staf i z.Alabar
 • Po
 • Jo
 • Florion Serjani, Keshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Drejtorisë së Mirëadministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE